Tájékoztató napok a Nemzeti Együttműködési Alap keretében Budapesten

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztató napokat szervez a Nemzeti Együttműködési Alap „Civil szervezetek működési célú támogatása 2016”, című pályázati kiírásaival kapcsolatban. A tájékoztató napokon megismerhetik a sikeres pályázatkészítéssel kapcsolatos gyakorlati tudnivalókat és a pályázattal kapcsolatos kérdéseiket is feltehetik munkatársainknak.

Időpontok:
2015. december 14. (hétfő) 14:00 óra
2015. december 15. (kedd) 09:00 óra
2015. december 17. (csütörtök) 09:00 óra
2015. december 17. (csütörtök) 14:00 óra

Helyszín:
Emberi Erőforrások Minisztériuma
1054 Budapest, Báthory u. 10. Földszint / Konferencia terem

Program (2015.12.15. és 2015.12.17.):
08:30–09:00 Érkezés, regisztráció
09:00–09:20 Köszöntők
09:20–09:40 A Nemzeti Együttműködési Alap „Civil szervezetek működési célú támogatása 2016.” című pályázati felhívás (NEA-16-M) ismertetése.
09:40–10:20 Tájékoztató az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer (EPER) használatáról
10:20–11:00 Kérdések és válaszok

Program (2015.12.14. és 2015.12.17.):
13:30-14:00 Érkezés, regisztráció
14:00-14:20 Köszöntők
14:20-14:40 A Nemzeti Együttműködési Alap „Civil szervezetek működési célú támogatása 2016.” című pályázati felhívás (NEA-16-M) ismertetése.
14:40-15:20 Tájékoztató az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer (EPER) használatáról
15:20-16:00 Kérdések és válaszok

A tájékoztató napon történő részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A terem befogadóképessége korlátozott, eszerint kizárólag az előzetesen regisztrált személyek vehetnek részt a rendezvényen. Kérjük, hogy részvételi szándékát minden nap 08:00-16:30 között az alábbi linken elérhető regisztrációs űrlap kitöltésével jelezni szíveskedjék. A regisztráció 2015. december 10. (csütörtök) 16:30 óráig lehetséges.

Emberi Erőforrás Támogatáskezelő

________________________________________________________________________

A regisztrációs linkek sajnálatos módon egy nappal a meghirdetés után azt mutatják, hogy egyetlen időpontra, a legutolsóra sem fogadnak (“vidéki”) regisztrációt. Azaz valószínűleg órák alatt betelt a budapesti jelentkezőkkel. Éléstár Egyesület, Somogy Megyei Civil Információs Centrum. (Megjegyezzük, hogy tegnap, december 7-én, Kaposváron az Együd Árpád Kulturális Központban munkatársainkkal több mint 30 fő aktív civil szervezeti résztvevővel képzést és információs napot tartottunk a NEA-16-M, működési pályázatokkal és – Civil Fórum keretében – egyéb aktuális kérdésekről. )

Az EMET oldallal azért próbálkozni szabad…talán…