Pályázati határidő hosszabbítás! “KÖSZ…”

PÁLYÁZATI HATÁRIDŐ HOSSZABBÍTÁS!

MEGHOSSZABBÍTOTTUK A KÖSZ! PROGRAM HATÁRIDEJÉT
Megváltozott a KÖSZ! Program regisztrációs és pályázatbenyújtási határideje.

A MOL Új Európa Alapítványa által, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézettel együtt meghirdetett KÖSZ! Program új regisztrációs időpontja: 2014.10.15 éjfél.
REGISZTRÁCIÓS FELÜLET
A pályázat benyújtásának új határideje: 2014.10.18. éjfél.
PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSA

A KÖSZ! Programra olyan magyarországi nonprofit szervezetek és egyházi szervezetek, intézmények, mint lehetséges fogadószervezetek pályázhatnak, akik az Iskolai Közösségi Szolgálat előírásainak megfelelő programokat valósítsanak meg a középiskolák 9-11. évfolyamos diákjai számára.

A program szándéka szerint szeretné elősegíteni, hogy a helyi civil szervezetek és oktatási intézmények összefogásával új iskolai közösségi szolgálati projektek valósuljanak meg. A program hozzá kíván járulni, hogy minél több diák elvégezze a 2016. évtől az érettségi feltételének számító Iskolai Közösségi Szolgálatot és ennek során olyan élményben legyen része, ami motiválhatja őt a további önkéntes tevékenységre.

RÉSZLETES INFORMÁCIÓK ITT