zoldlogorovidfeliratta.elestare  „A jó búza lassan legyőzi a rosszat. Már egyensúlyban áll a kettő. És most figyelj ide… most csak egyetlen búzaszem kell, egyetlen egy. Ezt most beteszem a többi közé… Látod a mérleg nyelvét? Ez az egy búzaszem elég volt, ez az egyetlenegy búzaszem, és a jó győzött a rossz fölött.” Wass Albert

KÖSZÖNTJÜK/ KÖSZÖNTÜNK!  ISTEN HOZTA/ HOZOTT!

AZ ÉLÉSTÁR FOGYASZTÓVÉDELMI ÉS JOGVÉDŐ EGYESÜLET KÖZÖSSÉGI HONLAPJÁN!

(2012-2016 között, mintegy 5 éven keresztül a Somogy Megyei Civil Információs Centrum címbirtokosa és működtetője az ÉLÉSTÁR Egyesület  látta el ezt a feladatot egymáskövető 3 projekt keretében. 2017. január 1-től a címbirtokosság és a pályázati támogatás megszűnt.)

2017. január 1. napjától az ÉLÉSTÁR Egyesület nonprofit civil szakmai- és közösségi szolgáltatásait folyamatosan biztosítja PRO BONO alapon túlnyomórészt azonos tevékenységi körrel SOMOGY MEGYEI CIVIL SZOLGÁLTATÓ CENTRUM intézményi keretben azonos elérhetőséggel és szolgáltató irodában.

Elérhetőség :

ÉLÉSTÁR Fogyasztóvédelmi és Jogvédő Egyesület

SOMOGYI CIVIL INFORMÁCIÓS CENTRUM

7400 Kaposvár, Csokonai u.1. 3/5. (Együd Árpád Kulturális Központ)

E-mail: elestaregyesulet@gmail.com

Telefon: 30 / 846-9130, 30 / 681-0007

TÁMOGATÓINK

NYITÓLAP — 1 hozzászólás

1. Kedves Éléstár Egyesület!
    Ezúton szeretnénk köszönetet mondani az eddigi együttműködésetekért, ami számunkra rengeteg eredménnyel járt. A közreműködésetek és útmutatásotok segítségével óriási eredményeket értünk el. Az együttműködési megállapodásunk gyönyörű eredényeket hozott. A pályázatok eredményessége ( a pontos elszámolások, a sikeres elbírálások) nagyot lendítettek működésünkön! Bízunk a további segítségetekben és sikeres munkát kívánunk! Bizonyíték az elmult évröl készült összefoglalónk a youtubon. Sok sikert kívánunk további munkátokhoz! https://www.youtube.com/watch?v=uEODhujFvfs