Mindnyájan kikapcsolhatóvá válunk?

MINDNYÁJAN KIKAPCSOLHATÓVÁ VÁLUNK.

A VILÁG KÖZVÉLEMÉNYE MOST ÉBREDT RÁ IGAZÁN, HOGY ELJÖTT AZ AZ IDŐ, AMIKOR POLITIKAI ALAPON MEGTAGADHATÓVÁ VÁLT MAGÁNSZOLGÁLTATÁSOK NYÚJTÁSA.

 

 

 

 

 

 

 

 

A világ közvéleménye most ébredt rá igazán, hogy eljött az az idő, amikor politikai alapon megtagadhatóvá vált magánszolgáltatások nyújtása.

Eddig csak a vélemény- és szólásszabadságot korlátozták a globális tech cégek, de az Amerikában látható ideológiai hadjárat bizonyítja, hogy az emberek akár ki is kapcsolhatóak az online térből.

Onnan, ahol mindennapi életüket élik, munkájukat, vállalkozásaikat menedzselik, emlékeiket tárolják és kapcsolatot tartanak barátaikkal, ismerőseikkel, szeretteikkel.
 Meglepő lehet, hogy Merkel, Weber és több európai vezető is felemelte szavát a – számukra egyébként kedves – globalista liberális ideológiát hirdető tech cégek lépésével szemben.
 Meglepő lehet, de valószínűleg ők is rájöttek, hogy mindez akár velük is megtörténhet és akár ők is törlésre kerülhetnek, ha nem az elvárt módon viselkednek.

 Amíg dolgozunk az online jogbiztonság és átláthatóság feltételeinek megteremtésén, érdemes végiggondolni, valóban megéri-e életünket a social médiára alapozni.

Mondjuk el gyermekeinknek, barátainknak, szeretteinknek, hogy a valódi életünket kell megélni és akár újra felépíteni a virtuális helyett. Mert a valódi életünkben mindig mi hozhatjuk meg saját döntéseinket.

We can all be turned off.

 The world public has now really woken up to the time when it has become politically impossible to refuse to provide private services.

 So far, only freedom of opinion and speech has been restricted by global tech companies, but the ideological campaign seen in America proves that people can even be turned off from the online space. From where they live their daily lives, they manage their work and businesses, store their memories and keep in touch with their friends, acquaintances, loved ones.
 It may come as a surprise that Merkel, Weber, and several European leaders have also raised their voices against the move of tech companies, which are otherwise dear to them, to promote a globalist liberal ideology.
 It may come as a surprise, but they’ve probably figured out that all of this can even happen to them and even they can be deleted if they don’t behave as expected.

 As we work to create the conditions for legal certainty and transparency online, it is worth considering whether it is really worthwhile to base our lives on social media.

Let’s tell our children, friends, loved ones that we need to live our real lives and even rebuild them instead of the virtual ones. Because in our real life, we can always make our own decisions.

https://www.facebook.com/VargaJuditMinisterofJustice/Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .