KezdőlapHIREKKiemelt figyelmet fordít a kormány az önkéntességre

Kiemelt figyelmet fordít a kormány az önkéntességre

Kiemelt figyelmet fordít a kormány az önkéntességre

A kormány kiemelt figyelmet fordít az önkéntességre. A magyarok közös erővel csodás dolgokra voltak képesek az elmúlt években is: a vörösiszap katasztrófa, illetve az árvizek okozta károk idején is példaértékű összefogásról tettek tanúbizonyságot- mondta, az Emberi Erőforrások Minisztériumának ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkára a 72 óra kompromisszum nélkül elnevezésű rendezvényen szombaton Újpesten.

Schanda Tamás emlékeztetett ez a kampány is ezt a szemléletet erősíti.  Azt igazolja, hogy a fiataloknak közösségben, egymást segítve, támogatva kell együtt dolgozniuk. Rá kell jönniük, hogy a közösen kitűzött célt csak együtt tudják megvalósítani.

Kép letöltése

Fotó: Petneházy Gyöngyvér/72ora.hu

A program során az önkéntesek új területeken próbálhatják ki magukat, megtapasztalhatják a saját határaikat és a komfortzónájukból is kilépve, saját személyiségüket is fejleszthetik.

Azért is támogattuk örömmel a három keresztény történelmi egyház kezdeményezését, mert az akció mottójával egyetértve hisszük, hogy a társadalom és a környezetünk megújítása “veled kezdődik”- tette hozzá a helyettes államtitkár.

(Emmi, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság)Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .