III. Kulturális Közfoglalkoztatási Program

III. Kulturális Közfoglalkoztatási Program

ALÁÍRTA A III. KULTURÁLIS KÖZFOGLALKOZTATÁSI PROGRAM HATÓSÁGI SZERZŐDÉSÉT A NEMZETI MŰVELŐDÉSI INTÉZET

A dokumentumot a Nemzeti Művelődési Intézet részéről Polyák Albert szakmai igazgató, a Nemzeti Művelődési Intézet általános főigazgató helyettese, Zotterné Boda Erzsébet gazdasági igazgató, Kárpáti Árpád, a Kiemelt Programok Főosztálya főosztályvezetője, valamint Sonkoly János, Ellátási és Vagyongazdálkodási Főosztály főosztályvezetője látta el kézjegyével.

A szerződés értelmében a Nemzeti Művelődési Intézet harmadik alkalommal indítja el a Kulturális Közfoglalkoztatási Programot, melyhez a Belügyminisztérium Közfoglalkoztatási Támogatási Programja biztosítja a feltételeket. A támogatásnak köszönhetően 2015. március 1. és 2016 február 29-e között 6100 fő foglalkoztatott részvételével valósulhat meg az értékteremtő Kulturális Közfoglalkoztatási Program harmadik szakasza.

A foglalkoztatási program küldetése, hogy a kulturális közfoglalkoztatottak tevékenységükkel hozzájáruljanak a települési értékek feltárásához, a helyi rendezvények megvalósításához, a helytörténeti gyűjtemények bővítéséhez, a közösségi élet újraszervezéséhez, valamint a kulturális alapellátás új módszerekkel, tevékenységekkel való bővítéséhez.

Forrás: NMIVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .