“FEKETE-FEHÉREN” AZ SZJA 1 % FELAJÁNLÁS FOGADÁSI JOGOSULTSÁGÁRÓL

Minden üzletileg rámenős, erőszakos és bülbülszavú félrevezető mondatok és többszázezer forintos (“csak-most-csak-neked”) ajánlatok ellenére, megállapítható, hogy azok a Somogy megyei és Kaposvári székhelyű ALAPÍTVÁNYOK (s természetesen EGYESÜLETEK is) mint civil szervezetek JOGOSULTAK a magánszemélyek SZJA 1 %-os FELAJÁNLÁSÁNAL FOGADÁSÁRA, amelyek szerepelnek az adóhivatal (NAV) honlapjáról letölthető REGISZTRÁLT JOGOSULTI CIVIL SZERVEZETEK 2016. ÉVI ADATBÁZISÁBAN!

Ezek az ún. regisztrált jogosulti civil fogadó szervezeteket a NAV – a regisztrációs szándék elektronikus bejelentése után – hivatalos közigazgatási eljárásban megvizsgálta, és ezen szervezetek dokumentumokkal igazolták azt, hogy a jogosultti feltételeknek megfelelnek.

Tehát NINCS SZÜKSÉG semmilyen EGYÉB ÜZLETI ALAPÚ FIZETŐS MINŐSÍTÉSI SZOLGÁLTATÁSRA ahhoz, hogy az SZJA 1 %-ot felajánló magánszemély adózók biztosak legyenek abban, hogy az általuk megjelölt civil szervezethez eljut-e a támogatás.

Kérjük a somogyi civil szervezeteket (alapítványokat és egyesületeket), – saját érdekükben – ne dőljenek be a szirén hangoknak!

Ha bármilyen szakmai vagy értelmezési kétségük van ekörben, úgy keressék, keressétek a SOMOGY MEGYEI CIVIL INFORMÁCIÓS CENTRUMOT és címbirtokosát, működtetőjét az ÉLÉSTÁR Egyesületet, az EMBERI ERŐFORRÁSOK MINISZTÉRIUM szerződéses partnerét, akik – nonprofit alapon, minden díjazás nélkül – kellő szakmai tanácsban részesítik a kétkedőket.

ELÉRHETŐSÉGEK:

E-mail: elestaregyesulet@gmail.com                                                                                   Weblap: http://elestaregyesulet.hu                                                                                     Telefon: 30/846-9130, 30/681-0007                                                                                     CIC IRODA, Együd Árpád Kulturális Központ, Agóra                                                   7400 Kaposvár, Csokonai u.1. 3/5.

ITT LETÖLTHETŐ AZ AKTUÁLIS ADATBÁZIS