Elérhető a jelentős költségvetési támogatásban részesülő civil szervezetek tisztségviselőinek vagyonnyilatkozati űrlapja

A Civil tv. 53/A. § (2) bekezdés alapján a jelentős költségvetési támogatásban részesülő civil szervezet nyilvántartás szerint képviseletre jogosult vezető tisztségviselőjét az (1) bekezdés szerinti feltétel teljesülését követően a vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettség fennállásáról és esedékességének időpontjáról szóló tájékoztató megküldésével a társadalmi és civil kapcsolatok fejlesztéséért felelős miniszter harmincnapos határidővel felhívja vagyonnyilatkozat tételére.

Június végén a vagyonnyilatkozat tételére kötelezettek részére kiküldésre kerültek felszólító levelek. A vagyonnyilatkozat nyomtatványa és kitöltési útmutatója elérhető a Civil Információs Portálon az alábbi linkeken, illetve az INTÉZZE EL oldalon.

VAGYONNYILATKOZAT NYOMTATVÁNY (DOC)
VAGYONNYILATKOZAT KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ (PDF)

forrás: civil.info.hu