“CSALÁDBARÁT ORSZÁG 2015” PÁLYÁZAT

„Családbarát Ország 2015” pályázat

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Család- és Ifjúságügyi Államtitkársága megbízásából a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény, valamint az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII. 31.) Korm. rendelet alapján nyílt pályázatot hirdetett „Családbarát Ország 2015” címmel, amely három komponensből áll.

„A” komponens – Családbarát Ország a Gyermekekért, a Családokért „B” komponens – Családbarát Ország a Nőkért „C” komponens – Családbarát Ország az Idősekért, a Nemzedékek Együttműködéséért

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a pályázat által olyan rendezvényeket, képzéseket, kommunikációs programokat, kiadványokat, kiállításokat, kreatív akciókat, modell értékű projekteket kíván támogatni, amelyek a család és házasság értékeit, a gyermekvállalást, a nők társadalmi szerepvállalását, az idősek és fiatalok együttműködését erősítik, népszerűsítik.

A pályázatok támogatására 180 000 000 Ft áll rendelkezésre. A pályázatok benyújtásának határideje: 2015. június 1.

LETÖLTÉS: pályázati felhívás és a pályázati útmutató.

(Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság)