CIVIL VACSORA 2018 (Civilek Éjszakája) KAPOSVÁR

FELHÍVÁS! CIVIL VACSORA (Civilek Éjszakája) 2018  KAPOSVÁR

Az ÉLÉSTÁR Fogyasztóvédelmi és Jogvédő Egyesület mint somogyi főszervező és partner civil szervezetek rendezik 2018. október 26-án, pénteken 15.00 – 19.00 óráig Kaposváron, a KAPOS HOTEL KRISTÁLYTERMÉBEN   (7400 Kaposvár, Ady E.u.2.sz.) a

„CIVIL VACSORA 2018”  (Civilek Éjszakája)

elnevezéssel a Kaposvári és Somogy Megyei civil szervezetek, közösségek találkozóját civil bemutatkozással, kultúrával, vacsorával, zenével, tánccal.

A RÉSZVÉTEL ÉS A VACSORA VENDÉGLÁTÁS INGYENES – ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ ÉS SZERVEZŐI VISSZAIGAZOLÁS A FELTÉTELE.

Letölthető regisztrációs lap: 1.

Letölthető regisztrációs lap: 2.

Letölthető meghívó/plakát: 1.

Letölthető meghívó/plakát: 2.

Kérjük a kitöltött és aláírt REGISZTRÁCIÓS LAPOT   eljuttatni – legkésőbb        2018. október 23. (kedd) napjáig az elestaregyesulet@gmail.com e-mail címre beszkennelve, vagy személyesen  papíralapon – előzetes időpontegyeztetés alapján – az ÉLÉSTÁR Egyesület  Civil Szolgáltató Centrum Irodájába (7400 Kaposvár, Csokonai u.1. 3/5., Együd Á. Kulturális Központ, Agóra). Érdeklődés: 30/846-9130, 30/681-0007.