SOMOGY MEGYEI CIVIL INFORMÁCIÓS CENTRUM

Címbirtokos és működtető:

ÉLÉSTÁR Fogyasztóvédelmi éS Jogvédő Egyesület

CIC IRODA: 7400 Kaposvár, Csokonai u.1. 3/5.

(Együd Árpád Kulturális Központ)

CIVIL SZAKMAI- ÉS KÖZÖSSÉGI NONPROFIT SZOLGÁLTATÁSOK A SOMOGY MEGYEI CIVIL SZERVEZETEK RÉSZÉRE

I. TANÁCSADÁSOK – Jogi, közhasznúsági-, pénzügyi, könyvviteli és adózási-, pályázati-, társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos, forrásteremtési-, számítógép-kezelési és informatikai-tanácsadástfolytatunk személyesen, elektronikus úton, telefonon, postai levelezéssel folyamatos jelleggel illetve egyeztetett időpontokban, és elősegítjük a magyar-külhoni magyar partnerségi kapcsolatokat a Somogy megyei települések testvér-települési hálózat felhasználásával.

II. INFORMÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK – Partnerségi Információs Napot szervezünk egy-egy kistérségben illetve CIC Központban a civil-, önkormányzati-és üzleti szféra részére. – Kistérségben való megjelenésünk felöleli a tanácsadásokat és az információs napok lebonyolítását negyedévente kistérségenként. – Civil Ügyfél/Partner adatbázis – Önkormányzati civil referensek adatbázisát hozzuk létre és működtetjük a partnerség erősítése érdekében. – SZJA 1 %-os támogatásra jogosult Somogy megyei civil szervezetek adatbázisa – Önkéntesek és közérdekű önkénteseket fogadó civil szervezetek adatbázisa – Partnerkereső civil szervezetekről, – Civil partnert kereső üzleti szereplők adatbázisa, – Aktuális civil pályázatokról (NEA és azon kívüli) – Civil szakmai könyvtár – Civil Jogtárral – Civil Rendezvény-, Programnaptár

III. INFOKOMMUNIKÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK – Elektronikus hírlevelet küldünk regisztrált civil partnereinknek 2 hetente. – Nyomtatott Hírlevelünket közösségi intézmények, szervezetek segítségével, s rendezvényeken juttatjuk el partnereinknek.

IV. KÉPZÉSI ÉS EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK – Civil szervezetek alapítását, működtetését segítő és közösségfejlesztő célú képzések, tanfolyamok, tréningek a civil szervezetek vezetői, tagjai részére. – Irodai, inkubátorház-szerű szolgáltatásokat ( internet-, regisztrációk, elektronikus pályázatfeltöltés, beszámolók letétbe helyezése, számítógép-,nyomtató-, fénymásoló-, használata és civil nyomtatványok, űrlapok biztosítása stb. )

projekt ppt oldal CICegyüd