2014. ÉVI TÁMOGATOTT 1 % SZJA KEDVEZMÉNYEZETTEK

KÖZLEMÉNY A 2014. RENDELKEZŐ ÉVI ÉRVÉNYES CIVIL KEDVEZMÉNYEZETTEKRŐL

Közlemény a jogszabályi feltételeknek megfelelő, ténylegesen támogatásban részesült civil kedvezményezettek nevéről, adószámáról és székhelyéről, a 2014. évi állampolgári rendelkezések együttes összegéről, valamint az érvényesen rendelkezők számáról a 2015. január 29-jei állapot szerint.

A személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló 1996. évi CXXVI. törvény 6/A. § (3) bekezdése szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal az alábbiakban ad tájékoztatást a jogszabályi feltételeknek megfelelő, ténylegesen támogatásban részesült civil kedvezményezettek nevéről, adószámáról, székhelyéről, a 2014. évi állampolgári rendelkezések együttes összegéről, valamint az érvényesen rendelkezők számáról a 2015. január 29-jei állapot szerint.

A 2014. rendelkező évtől köztartozás fennállása esetén az adóhatóság az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény rendelkezései alapján intézkedik a kedvezményezett javára felajánlott adóösszegnek az általa nyilvántartott köztartozásra történő átvezetéséről. A kedvezményezett részére csak a köztartozások kiegyenlítését követően fennmaradó összeg utalható. A kimutatás megnevezésük szerinti karakter- és betűrendben tartalmazza az érvényes civil kedvezményezettek adatait.

A kimutatás PDF és XLS formában tölthető le.

Forrás: NAVVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .