1 %-os felajánlások: Téves adatok a sajtóban

1 %-OS FELAJÁNLÁSOK: TÉVES ADATOK A SAJTÓBAN

1%-os felajánlások: Téves adatok a sajtóban

2015 januárjában derül ki, mekkora összeget utal a Nemzeti Adó- és Vámhivatal az idei szja-bevallásokban felajánlott 1%-okból az arra jogosult civil kedvezményezetteknek.

A Népszabadság 2014. augusztus 22-én megjelent cikkében (A Gyermekrák Alapítvány csak nyert a botrányokon) a NAV honlapján közzétett adatokra tévesen, 2014. rendelkező évi felajánlásként hivatkozik, azonban a honlapon jelenleg még csak a 2003-2013. rendelkező évi, jogszabályi feltételeknek megfelelő, ténylegesen támogatásban részesült érvényes civil kedvezményezettek adatai találhatók.

A 2014. rendelkező évben felajánlott összegeket a NAV szeptember 15-éig teszi közzé honlapján, jelenleg ilyen kimutatás nem érhető el. Az, hogy a 2014-es felajánlások alapján mekkora összeget kapnak azok a szervezetek, amelyek a kedvezményezetti feltételek sikeres igazolása alapján ténylegesen támogatásra jogosultak, 2015 januárjában kerül nyilvánosságra.

Forrás: NAV

http://nav.gov.hu/nav/sajtoszoba/hirek/1__os_felajanlasok__T20140822.html

 Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .